top of page
Studio Wonderlust, bedrijfsfilm, filmpje late maken, videoproductie
 • Is een video iets voor mijn bedrijf?
  Ja! Je bedrijf wordt er beter van! Hier vind je alvast 5 redenen waarom je voor video moet kiezen: 1. Jouw klant heeft een beter beeld van je bedrijf. 2. Video is de toekomst. Meer en meer bedrijven zetten video dagdagelijks in om hun klanten te bereiken. 3. Met een bedrijfsvideo scoor je hoger in Google. 4. Video trekt de aandacht en zorgt ervoor dat je boodschap sneller bij je publiek terecht komt. 5. Videoberichten op social media worden vaker leuk gevonden en gedeeld, waardoor je een groter publiek bereikt.
 • Hoe lang moet een video duren?
  Afhankelijk van je doel bepalen we in ons eerste gesprek de ideale lengte van je video. Video is hot. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je publiek geboeid blijft kijken. De standaard lengte voor een video voor op je website of social media ligt tussen de 30 seconden en 3 minuten. Hierin zijn de eerste 30 seconden van cruciaal belang om je publiek warm te maken voor wat je te bieden hebt. Alles hangt echter af van een aantal factoren. Wie is je publiek? Welke boodschap wil je overbrengen? Wat is het doel van je video? Voor sommige video's is er echter meer tijd nodig om je doel te bereiken. Hoe lang jouw video dus zal duren is afhankelijk van verschillende factoren.
 • Hoe lang duurt het voor jouw video klaar is?
  Dit is afhankelijk van de grootte van de videoproductie. Na de opname hebben we gemiddeld nog een week tijd nodig om de video helemaal af te werken.
 • Moet ik zelf in beeld komen op het filmpje?
  Het kan spannend zijn om zelf voor de camera te staan. Afhankelijk van je doelstelling, kan de boodschap krachtiger overkomen wanneer je ze zelf vertelt of in beeld komt. Uiteraard is dit geen verplichting! Ook zonder beelden van jou zorgen we ervoor dat het filmpje een succes wordt.
 • Zijn er zaken die ik zelf moet aanleveren?
  Na ons eerste gesprek laten we je weten wat aangeleverd moet worden en in welk formaat. Dit kan een logo zijn, een voorbeeld van een communicatie,…
 • Moet ik zelf al een scenario in gedachten hebben?
  Het is altijd makkelijk als je al een idee hebt van wat je wil tonen. Indien je niet weet welke boodschap je wil overbrengen, houden we een brainstormsessie waaruit er een aantal ideeën kunnen voortvloeien.

FAQ

bottom of page